sâmbătă, 6 septembrie 2008

19 decembrie 2007 - ELSA Romania

Protocol de colaborare ELSA România - UCMR

19 Decembrie 2007

Pentru sprijinirea colaborării, promovării şi susţinerii reciproce în domeniile de activitate specifice, Uniunea Centrelor de Mediere din România şi ELSA România au încheiat un Protocol de Colaborare.
În baza acestui protocol, încheiat pe o perioadă nedeterminată, se vor desfăşura, în parteneriat, activităţi de promovare a medierii în România, se vor încheia, la nivel local, parteneriate între Centrele de Mediere şi Grupurile Locale ELSA, se vor organiza campanii de promovare comune, se vor coorganiza evenimente, se vor distribui materiale de marketing ale partenerului la evenimentele naţionale, precum şi la alte activităţi individualizate prin protocol.
UCMR va asigura stagii de practică la Centrele de Mediere pentru studenţii selectaţi de către ELSA şi îi va sprijini pe aceştia prin organizarea de traininguri ţinute de către membrii UCMR pe teme în care aceştia sunt specializaţi. Reprezentanţii UCMR vor ţine discursuri şi seminarii la evenimentele ELSA.
Pe siteurile părţilor semnatare se va face o prezentare a partenerului din prezentul protocol. Conform protocolului, se va menţiona numele partenerului în materialele de presă şi în apariţiile mass-media.
În spiritul protocolului se va realiza o promovare eficientă a partenerilor atât la nivel naţional cât şi la nivel european, având în vedere faptul că UCMR este membră fondatoare a EMNI, iar ELSA Romania este membra ELSA Internaţional.

Niciun comentariu: